Nie jesteś zalogowany na forum.
To jest przykładowa wiadomość na Twoim forum w serwisie PUN.pl. Jeśli ją czytasz, oznacza to, że forum zostało poprawnie założone.
Oczywiście możesz już skasować tą wiadomość razem z całym forum testowym.
Wszystkich zmian na forum możesz dokonać w zakładce Administracja, która pojawi się w górnym menu zaraz po zalogowaniu się na forum jako administrator.
W razie problemów z obsługą forum zapraszamy do zapoznania się z FAQ a także naszym forum pomocy, na którym z pewnością odnajdziesz odpowiedź na swoje pytanie
Mamy nadzieję, że Twoje forum będzie długo wszystkim służyło!
Pozdrawiamy,
Zespół PUN.pl
Hej, rozmawialem i fellow jutro na 100% zadziala: hej czemu fellow nie dziala? Emotikon frown Pracujemy nad przywróceniem pełnej sprawności serwisu, bardzo przepraszamy za utrudnienia. a kiedy będzie działać mniej więcej? a tym razem co było powodem awarii? znowu serwer padł czy co? Najprawdopodobniej jutro usterka zostanie usunięta. dzięki Emotikon smile
jest tu ktos?
Mały zasięg, więc i osób mało
też jesteś adminem na fellow?
nie
nie ma z kim nawet gadac
spokojnie pasnowie jutro fellow ruszy jak nowe
ciekawe czy będe jakieś zmiany?
nie wiem, ale dostałem wiadomosc od fellow ze jutro ruszy bo znow padly serwery
wejdzicie na glowną strone fellow, inna informacja jest
Ciekawe. W sumie ostatnio już serwer tak chodził, że słabo się korzystało
no ciągle się psuje to fellow ... ciekawe co jest przyczyną, ale w sumie to największy gej portal, moze dlatego
moze wprowadzą polubienia zdjęc jak na fb fajne by to było
haha oby nie, bo co niektóre pedałki popadły by w depresje ze ich fotek nikt nie lajkuje
ja w południe mi odpaliło ale nie mogłem się zalogowac na swoje dane jakby mi usuneli konto
no ja to samo mialem, ale na m.fellow a na fellow bylo ze awaria
chyba nie usuneli konta?
no raczej nie ;d spokojnie
ide spać
dawiid branoc
dobra